Podcast

Från broadcast till podcast

Vi producerar eftertänksam och rolig radio för Sveriges Radio och Utbildningsradion. Och vi gör mängder av podcast på uppdrag av mediehus, kommunikationsbyråer och statliga myndigheter, till exempel. Vi har studios i Malmö och Stockholm. Med lång erfarenhet av att berätta med ljud står vi stadigt i det traditionella radioberättandet samtidigt som vi arbetar med att ta fram nya, branschledande format.

Det här erbjuder vi

Podcasts är något vi gör tillsammans

DET FINNS SÅ MYCKET ATT SÄGA

Vi tar allt som sägs på allvar, och närmar oss det med nyfikenhet. Vi vill att det vi gör ska ha betydelse, oavsett om vi arbetar med stadsutveckling, småföretagande, klimatfrågan eller minoritetsspråk. Vi har privilegiet att jobba med många spännande kunder inom olika områden. Ibland gör vi bara inspelningar eller redigeringar, ofta är vi med från start till mål i arbetet med manus, ljuddesign och distribution.

PODD, VODD OCH ALLTING ANNAT

En podcast kan idag vara så mycket mer än ett samtal. Vi tar fram det format som behövs för att innehållet ska flyga: oavsett om det handlar om filmade voddar, poddböcker, dokumentära berättelser, drama eller ljudlagda romaner.

VI GÖR DET TILLSAMMANS

Ett bra samtal börjar redan på planeringsstadiet. Om du vill ha hjälp med att göra en podd lyssnar vi på dig och hjälper dig att hitta rätt, utifrån ditt varumärke och vad du behöver kommunicera. Vi startar ofta med en workshop, IRL eller digitalt. Vi har trevliga inspelningsmiljöer i våra studios i Malmö och Stockholm, och vi gör också många inspelningar hos våra kunder och på distans.

Fem steg till en lyckad podcast