Videoproduktion

Små team, stora produktioner

Umami Produktion erbjuder rörlig bild med hög kvalitet på innehåll och form. Våra produktioner har ett nära tilltal med mycket värme som känns i magen. Vi jobbar smidigt och effektivt och vi har alltid ett tätt samarbete med våra uppdragsgivare. För UR har vi gjort tv-programmen Mamis Mat och Avas pe čiri buči (Vi kommer till ditt jobb). Vi producerar också rörligt innehåll för museer, myndigheter och företag. Dessutom producerar vi rörligt material som ett led i marknadsföringen av podcasts, audioguider och andra produkter vi tar fram.

Det här erbjuder vi

PROFFSIGA INNEHÅLLSMAKARE MED KUNNIGA FOTOGRAFER

Vi älskar innehåll och att berätta i bilder. Att hitta den där precisa tonen och tilltalet som väcker nyfikenhet och intresse, det är vi experter på! Oavsett om det handlar om matlagning, diskriminering eller fördjupande intervjuer. Med duktiga fotografer och producenter vet vi vad som krävs för att lyfta en berättelse.

EFFEKTIVA PRODUKTIONER MED KORTA BESLUTSVÄGAR

Med struktur och tydlighet skapar vi smidiga flöden. Men vi har alltid tid för ett skratt och en kaffe. Alla röster i teamet är lika viktiga, tveka inte att ta upp något du har funderat över när du jobbar med oss! Tillsammans hittar vi den bästa lösningen.

LÅNG ERFARENHET AV BERÄTTANDE

Att berätta i bilder är en konst och varje berättelse är unik. Det har vi insett. Därför lägger vi stor vikt vid att lyssna in just era förutsättningar för att få er story att framträda så bra som möjligt. Efter många år i branschen känner vi stor trygghet i vår egen kunskap, men letar alltid efter nya sätt att berätta.

Nycklar till en lyckad produktion