Audioguide

Gör besöket till en unik upplevelse

För enkelhetens skull kallar vi det audioguider, men det kan betyda så mycket mer. Det handlar om ljudproduktioner som ska upplevas på en speciell plats - och det kan både vara ett museum i Växjö och en strand i Skanör. Ibland blir resultatet en klassisk audioguide. Ibland en immersiv dramaproduktion. Genom åren har vi samarbetat med teatrar, museer, forskare och turistbyråer. Vi gör också appar och utställningslösningar som alltid låter berättandet komma till sin rätt.

Det ska vara ett äventyr att utforska en plats

Så här går det till att jobba med oss.

VI ÄR VÄLDIGT NYFIKNA PÅ VAD DU VILL

Vi är pionjärer i Sverige inom det här området och det är något vi är stolta över. Med vår breda erfarenhet av ljudberättande i stort, och av platsspecifikt berättande i synnerhet, hjälper vi er gärna att resonera kring hur ett visst innehåll kan berättas på bästa sätt. Anlita oss gärna för en workshop!

BARA FANTASIN SÄTTER GRÄNSER

Bland våra kunder finns teatrar, båtbolag, museer, destinationsutvecklare, stora företag och bokförlag. Vi gör audioguider och ljudvandringar som riktar sig till barn och vuxna, specialintresserade nördar och hela världen. Och vi älskar att inleda ett samarbete med att fantisera lite ihop, om hur vi kan skapa en unik upplevelse just tillsammans med dig.

TEKNIKEN ÄR BARA ETT VERKTYG

Teknik tenderar att överskugga allting annat, på gott och ont. Vi har själva byggt upp vårt eget guidesystem – Hi-Story – och med hjälp av det kan vi lätt producera appar som är anpassade för att göra bra audioguider och andra platsspecifika upplevelser. Men vår diskussion med nya kunder börjar alltid med frågan: vad är det du vill berätta? Vi arbetar med all slags ljudproduktion och kan hjälpa dig att hitta det format som passar just din berättelse bäst.

Låt dig inspireras! Här är några tips om olika sätt att berätta.