Ljudproduktion

Porten till en annan värld

Bra ljud tar dig med till en annan plats, utan att du kan sätta fingret på vad som händer. I allt vi gör sätter vi fokus på hur det låter, och varför det gör det. Vår ljudproduktion är starkt sammankopplad med berättandet, och med vår långa erfarenhet av radioproduktion vet vi när en ljudeffekt stärker en historia och när det är bäst att låta tystnaden tala. Med vårt team av kreativa ljuddesigners kan du anlita oss till alla slags produktioner, i alla led: från design av ljud och musik, till inspelning och postproduktion.

Det här erbjuder vi

Beställ hela produktioner, eller anlita oss bara som ljudleverantörer

LJUDIDENTITETER OCH SIGNATURER

Gör som många andra företag och komplettera din grafiska identitet med en ljudidentitet. Utifrån företagets varumärke tar vi fram en identitet med olika ljud- och musikelement som ni kan använda på webbsidor, på webbinarier, under event och i filmer och podcasts. Vill ni bara ha en signatur till en podcast gör vi förstås gärna det också.

LJUDDESIGN

Ljudböcker, podcasts, utställningar, filmer, teaterföreställningar och events. Vi ljud- och musiklägger allt, med stor kunskap om hur ljud förhåller sig till berättande, och med stor respekt för sammanhanget ljudet ska användas i.

LJUD I MILJÖ

Från fågelholkar i Schweiz till talande träd i Sofieros slottspark. Vi komponerar och skapar musik och ljud för användning i offentliga miljöer. Ibland är ljudet där för att skapa lugn på en stökig plats, ibland för att förstärka upplevelsen av platsen du befinner dig på. Ibland kombinerar vi det med olika typer av språkligt berättande.

LJUDINSPELNINGAR

Vi spelar in podcasts i våra studios i Malmö och Stockholm, samt digitalt. Vi spelar in live-events, och tar upp ljud på tv- och filminspelningar. Vi gör reportage där ljudet är en bärande del, från många platser både i och utanför Sverige.

POSTPRODUKTION

Vi sköter gärna efterarbetet av ljud, oavsett medium: det kan vara ljud från podcasts, tvinspelningar, film, och utställningar. Vi redigerar, mixar och mastrar för att ta fram det bästa av det ljud som använts och spelats in.

Så här kan ljuddesign gå till! Fem exempel.