App

Hi-Story – teknik för berättelsens skull

Apparna vi gör är en del av vårt eget guidesystem, som vi kallar Hi-Story. Apparna kan användas på alla platser där det finns historier att berätta, oavsett om det är på ett museum eller en kyrkogård. Du kan uppleva romaner på platserna där de utspelar sig. Ta del av en audioguide som fördjupar ditt besök på ett museum. Eller få en guidad stadsvandring i ett område som håller på att planeras. Hi-Story är inte teknik för teknikens skull, utan ett verktyg som gör berättandet bättre.

Varför ska vi ha en app?

(Det är fortfarande den vanligaste frågan.)

DET BLIR EN STABILARE UPPLEVELSE FÖR ANVÄNDAREN

Det finns gott om webbaserade appar. Och den som vill ha en ännu enklare lösning kan klara sig med en QR-kod som leder till en webbsida. Men för användaren ger våra appar en bättre upplevelse. När en guide väl är nerladdad är användaren inte beroende av ett svajigt internet. Och i appen kan ljudet spelas upp i bakgrunden, vilket gör att upplevelsen inte förstörs av oväntade sms eller användarnas impulser att plötsligt kolla Instagram.

DET FINNS FUNKTIONER SOM GÖR UPPLEVELSEN STÖRRE

Vi tar fram våra appar för berättandets skull. Och när det gäller den här typen av berättande är det viktigt att kunna påverka hur användaren ska röra sig, och vilka val användaren ska fatta längs vägen. Guidesystemet Hi-story innehåller avancerade funktioner som gör det möjligt att anpassa berättandet efter olika förutsättningar och skapa uppslukande historier.

DU KAN SAMLA ALLT PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE

I en och samma app kan du presentera många olika typer av audioguider, ljudvandringar och interaktiva upplevelser – och också inkludera flera olika besöksmål. Du har kontroll över innehållet som samlas under ditt eget varumärke. Och du kan enkelt länka samman appen med websidor och andra kanaler som du använder för din kommunikation.

Våra appar innehåller det lilla extra!
Sex bra saker med vår app.